Bestel hier uw clubartikelen

Bestellen clubartikelen

Grebbetrekkers pet ( 1 maat )
 
Grebbetrekkers borduur embleem 8 x 5 cm
   
Grebbetrekkers sticker 8 x 4,5 cm ( per 5 stuks )
Grebbetrekkers afgeknotte driehoek 23 x 20 cm ( klein formaat )
Grebbetrekkers muts ( 1 maat )
Grebbetrekkers klomp voor boeren zakdoek. Voorzien van gravering van uw naam of trekkermerk
Grebbetrekkers trekkerbord 27 x 23 cm
 

U kunt het Grebbetrekkers trekkerbord bestellen op het aparte formulier op deze pagina

 
Na het bestellen van de clubartikelen neemt het bestuur contact met u op voor de levering.
reCAPTCHA is required.

Bestellen trekkerbord

 

Voor het bestellen van een trekkerbord verzoeken wij u hieronder de volgende gegevens in te vullen. De velden staan vast, u moet zelf de juiste trekkergegevens invullen. LET OP: Wel de juiste gegevens invullen want dit bestand wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de drukker. Vult u de gegevens verkeerd in of met spelfouten, dan worden die ook zo afgedrukt.

Alle velden zijn verplicht behalve “bijzonderheid”. Als u dit veld leeg laat, wordt hier ook niets ingevuld en is de regel "Woonplaats” de onderste regel.

De borden kosten € 35,00 per stuk. U ontvangt het bord met de post thuisbezorgd. De drukker wil graag een aantal borden tegelijk drukken dus het kan even aanlopen. Heeft u het bord wel snel nodig, stuur dan even een mail naar: penningmeester@grebbetrekkers.nl. Dan kijken we of het snel te realiseren is. Graag direct met het versturen van bovenstaand ingevuld formulier het bedrag overmaken op NL94RABO0367087588 t.n.v. Oldtimerclub de Grebbetrekkers. Het bord gaat pas in bestelling nadat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

reCAPTCHA is required.

TOP